Over ons


Waarom wij bestaan

Bij Buro Compleet geloven wij in mensen met een beperking die graag de regie (terug) willen nemen over hun eigen leven. Om dit mogelijk te maken ondersteunt Buro Compleet op regelmatige basis, bepaald op basis van de zorgbehoefte. 

Ons doel

Het doel dat wij nastreven is het verbeteren van het welzijn van onze cliënten en diens participatievermogen in de maatschappij op lange termijn. Hierbij staat de persoonlijke benadering en het belang van de cliënt centraal.

Wie wij zijn

Buro Compleet is een relatief kleinschalige onderneming die zich richt op cliënten die vallen onder de Wet Langdurige Zorg (WLZ), Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) en de Zorgverzekeringswet (ZVW) in de gemeenten Sittard-Geleen, Beek en Stein. Wij bestaan uit een hecht team die jarenlange ervaring bezit in de zorg. Deze ervaring heeft men opgedaan bij grote stichtingen in de regio.

Echter zijn deze stichtingen jammerlijk genoeg steeds minder in staat om de cliënt voldoende aandacht te geven. Dit vanwege de vele veranderingen in de zorg. Doordat Buro Compleet echter kleinschaliger te werk gaat en het team al vele jaren met elkaar samenwerkt, weet men bij Buro Compleet altijd een passende ondersteuningsbenadering voor de cliënt te vinden. Daarnaast heeft het team een sterke onderlinge vertrouwensband opgebouwd, wat ten goede komt aan de kwaliteit van de ondersteuning.