ZVW aanvragen


In Nederland is iedereen vanaf 18 jaar verplicht om een wettelijk vastgestelde basisverzekering af te sluiten. Daarnaast kiezen velen ervoor om tevens voor een aanvullende verzekering te kiezen. Wat wij echter merken, is dat de zorgverzekeraars niet altijd even transparant zijn als het gaat om de vergoedingen die tegenover de gewenste zorg staan. 

De zorgvergoedingen die bepaald zijn in de basisverzekering zijn verpleging en persoonlijke verzorging. Verpleging en persoonlijke verzorging zitten als het waren verankerd in de basiszorgverzekering. De basisverzekering biedt dan ook de meeste dekking voor mensen met een beperking. Uiteraard zijn enkele aanvullingen wenselijk, zoals een tandartsverzekering. 

Als eenmaal een indicatie voor het aantal benodigde zorguren is afgegeven door een onafhankelijke vepleegkundige, zal de zorgverzekeraar de financiële zorgvergoedingen middels een Persoonsgebonden Budget (PGB) of Zorg in Natura (ZiN) uitkeren. Buro Compleet begeleid dit proces van begin tot eind. 

 Maak vrijblijvend een afspraak

Vul het onderstaande contactformulier in om vrijblijvend een afspraak te maken. Wilt u liever iemand telefonisch spreken, neem dan gerust contact op met Jeu Goossens.