Diensten


Als Zorgverlener te Sittard biedt Buro Compleet verscheidene diensten aan, waaronder Budgetbeheer en Persoonlijke Begeleiding . Tevens begeleiden wij de aanvragen voor de WLZ en WMO . Hiermee wordt de cliënt in staat gesteld om financiële middelen te genereren voor het mogelijk maken van een menswaardig bestaan. Al deze diensten staan aan de basis voor het creëren van een gedegen fundering met betrekking tot een verhoogd welzijnsgevoel en een verhoogde participatie in de maatschappij. Wij ondersteunen aldus op regelmatige basis en plannen de zorg op persoonlijke behoefte van de cliënt in.


Vragen?

Heeft u na het lezen nog vragen over onze diensten?

Stel deze dan gerust aan Jeu Goossens.


Budgetbeheer

Voor cliënten die persoonlijke begeleiding ontvangen voeren wij naar behoefte het budgetbeheer uit. Denk hierbij aan bewindvoering, maar ook het aanvragen van wettelijke voorzieningen als de bijstandsuitkering (WWB), WIA, huurtoeslag en zorgtoeslag.

Meer over BudgetbeheerMeer over Budgetbeheer

Persoonlijke Begeleiding

Buro Compleet biedt persoonlijke begeleiding voor personen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Bij persoonlijke begeleiding kan gedacht worden aan de begeleiding van personen met autisme, psychische stoornis en/of fysieke beperking.

Meer over persoonlijke begeleiding


Meer over Persoonlijke Begeleiding

WLZ aanvragen

Voor onze cliënten die 24-uurszorg behoeven op gebied van persoonlijke begeleiding, verpleging en verzorging, voeren wij de aanvragen Wet Langdurige Zorg (WLZ) in de vorm van PGB uit. De WLZ aanvragen worden door ons van begin (CIZ indicatie) tot eind (financiering) geleid.


Meer over WLZ aanvragen

WMO aanvragen

Buro Compleet biedt haar cliënten die persoonlijke begeleiding behoeven de mogelijkheid om de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) aanvragen te verwerken. De aanvragen WMO zijn mogelijk voor de gemeenten Sittard-Geleen, Beek, Echt-Susteren, Stein-Elsloo en Schinnen.


WMO Aanvragen


Meer over WMO aanvragen